Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşı taşımak

Rüyada mezar taşı taşımak

Rüyada mezar taşı taşımak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret eder.

Rüyada mezar taşı taşımak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya birlikte yaşadığınız kişilerde değişikliklik yapmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada mezar taşı taşımak geniş bir ev satın alacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük taş taşımak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada traktörle taş taşımak kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, art niyetli kişilere uyacağına tabir olunur.

Rüyada sırtında taş taşımak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada taş taşımak çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık taşımak merdiven atlayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarı başka yere taşımak malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar taşımak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments