Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar taşı okumak

Rüyada mezar taşı okumak

Rüyada mezar taşı okumak büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, zevkli ve güzel hale geleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada mezar taşı okumak gördüyseniz:

  • Kadere inanıyorsunuz.

Rüyada mezar taşı okumak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi mezar taşını okumak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada mezar taşı yazısı okumak çok dikkat çekeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa fatiha okumak çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda fatiha okuduğunu görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada mezar üzerinde dua okumak hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, gözden düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta sure okumak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta kuran okumak kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments