Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu kazıldığını görmek

Rüyada kuyu kazıldığını görmek

Rüyada kuyu kazıldığını görmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, maddi gücünün katlanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada kuyu kazıldığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi doğru yönetmeye çalışmalısınız.

Rüyada kazılmış kuyu görmek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyu kazıldığını görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada mezar kazıldığını görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kazılı toprak görmek yeni bir makama sahip olunacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işarettir.

Rüyada mezar kazılırken görmek hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına tabir olunur.

Rüyada kazılı mezar görmek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, en çetin zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kazılan toprak görmek zor günlerin yaşanacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına inanılır.

Rüyada yolun kazıldığını görmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments