Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kuyu görmek

Rüyada kara kuyu görmek

Rüyada kara kuyu görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kara kuyu gördüyseniz:

  • İstemeden sarf ettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Rüyada kara kuyuya düşmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalet eder.

Rüyada kara kuyu görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada kuyunun içinde altın görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulur.

Rüyada yanan kuyu görmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada su kuyusu açmak başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Rüyada birini kuyuya atmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tuvalet kuyusu kazmak gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine alamet eder.

Rüyada kuyuya girmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments