Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin üstünde kazan görmek

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Rüyada ateşin üstünde kazan gördüyseniz:

  • Aslında amacınızı saptayamadığınız için aşırıya kaçmaya eğilimlisiniz.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada ateşin üstünden atlamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde yürümek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde oturmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak o kimselerden menfaat göreceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşin üstünde yatmak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yeni işler alacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ateşin üstünden geçmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üzerinden atlamak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments