Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin söndüğünü görmek

Rüyada ateşin söndüğünü görmek

Rüyada ateşin söndüğünü görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, işlerin bozulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada ateşin söndüğünü gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada ateşin söndüğünü görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, yorulacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşin sıcaklığını hissetmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden geçmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine işarettir.

Rüyada kendini ateşin içinde görmek şansının bahtının açılacağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret eder.

Rüyada ateşin yandığını görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin konuştuğunu görmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet eder.

Rüyada ateşin içine girmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments