Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin üstünden geçmek

Rüyada ateşin üstünden geçmek

Rüyada ateşin üstünden geçmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, koltuğunun yükseleceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Belli plan, ilişki veya projelerinizin eklem romatizması belirtileri göstererek ilerlemesi sinirlerinizi bozacak olsa da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada ateşin üstünden geçmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kazancın daha da arttırılacağına inanılır.

Rüyada ateşin yanından geçmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına yorulur.

Rüyada ateşin içinden geçmek mevkilerinin yüksek olacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde oturmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet eder.

Rüyada ateşin üstünden atlamak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, belalı insanlara denk geleceğine yorulur.

Rüyada ateşin üstünde yatmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments