Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin içinden geçmek

Rüyada ateşin içinden geçmek

Rüyada ateşin içinden geçmek her zaman hayırlı işler yapacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin içinden geçmek gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Rüyada ateşin içinden geçmek hayatı boyunca hep sevileceğine, işlerin başına geçeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin yanından geçmek içinin ferahlayacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada ateşin üstünden geçmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına inanılır.

Rüyada ateşin içinde görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine inanılır.

Rüyada birini ateşin içinde görmek kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ateşin içinde birini görmek eve kapanacağına, emeklerinin heba olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada ateşin içinde olmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Rüyada ateşin içinde insan görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments