Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kefende bebek görmek

Rüyada kefende bebek görmek

Rüyada kefende bebek görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, işleri yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefende bebek gördüyseniz:

  • Sosyal güdüleriniz kesin, ilişkiler maddi ya da manevi iyi sonuçlar getirebilirler.

Rüyada kefene bebek görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kefenli bebek görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılmış bebek görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine inanılır.

Rüyada kefende bebek görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kefen içinde bebek görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, hak yolundan ayrılacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeği kefende görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefene sarılı bebek görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bebek kefeni görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments