Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, umutsuzluğa düşeceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak gördüyseniz:

  • Satın aldığınız bir şey sorun olabilir.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalet eder.

Rüyada ateşin üstünden geçmek terfi alacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üstünde oturmak o masumların bedduasını alacağına, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada ateşin üstünde yatmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada ateşin üstünde yürümek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, küslükleri gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden atlamak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşin etrafında toplanmak kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments