Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin üstünde oturmak

Rüyada ateşin üstünde oturmak

Rüyada ateşin üstünde oturmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, aile hayatlarını bozulacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Rüyada ateşin üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir bayan, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Rüyada ateşin üstünde oturmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşin etrafında oturmak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, dünya malı elde edeceğine inanılır.

Rüyada ateşin üzerine oturmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada ateşin üstünde yürümek dünyasının iyileşmesine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada ateşin üstünden atlamak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına yorulur.

Rüyada ateşin üstünden geçmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işarettir.

Rüyada ateşin üstünde yatmak aynı karşılığı alamayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, düşmanlarımızı alt etmeye delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments