Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çirkin görünmek

Rüyada çirkin görünmek

Rüyada çirkin görünmek iyi halini yitireceğine, isteklerine kavuşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çirkin görünmek gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Rüyada çirkin görünmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalettir.

Rüyada ağlarken görünmek dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına tabir olunur.

Rüyada kel görünmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, neşenin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada camide görünmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, özel hayatının renkleneceğine, halinin iyi olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada beyazlar içinde görünmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada hamile görünmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı görünmek bunalacağına, önemli yerlere geleceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada harama görünmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments