Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin üstünde yürümek

Rüyada ateşin üstünde yürümek

Rüyada ateşin üstünde yürümek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalettir.

Rüyada ateşin üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeniz romantizmi veya romantik fırsatları da arttırabilir.

Rüyada ateşin üstünde yürümek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşin üstünden geçmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada ateşin üstünden atlamak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ateşin üstünde namaz kılmak yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ateşin üstünde kazan görmek iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına inanılır.

Rüyada ateşin üstünde oturmak kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına işaret eder.

Rüyada ateşin üstünde yatmak ilim irfan öğreneceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada ateşin üzerinde yürümek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments