Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşin üzerinden atlamak

Rüyada ateşin üzerinden atlamak

Rüyada ateşin üzerinden atlamak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, mülk sahibi olacağına, fakirlerin güleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateşin üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Aile meseleleriyle ilgilenmeniz gerekecek.

Rüyada ateşin üstünden atlamak önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada ateşin üzerinden atlamak yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin üzerine oturmak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, küçük ayrıntıların dahi gelecekte önemli durumlara neden olacağına alamet eder.

Rüyada ateşin içinde insan görmek maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Rüyada yanan ateşin söndüğünü görmek büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin sıcaklığını hissetmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine rivayet eder.

Rüyada cehennem ateşinde yandığını görmek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşin içine girmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments