Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah masa görmek

Rüyada siyah masa görmek

Rüyada siyah masa görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah masa gördüyseniz:

  • Hayattan ne beklediğiniz veya ne hissettiğiniz konusunda samimi olmanız karışıklıklara veya belirsizliklere neden olabilir.

Rüyada siyah masa örtüsü görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah masa görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkonda masa görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına işarettir.

Rüyada ameliyat masasında görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada masa örtüsü işlemek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil masa örtü görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yemek dolu masa görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, malını ve canını emniyete alacağına işaret eder.

Rüyada masa hakkında görmek yüzünde güller açacağına, sağlığına kavuşacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments