Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine su verdiğini görmek

Rüyada ölmüş birine su verdiğini görmek

Rüyada ölmüş birine su verdiğini görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine su verdiğini gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi derslerini kendisi alsın.

Rüyada askere su verdiğini görmek bolluk ve bereket geçireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet eder.

Rüyada güvercine su verdiğini görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe su verdiğini görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine işarettir.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işarettir.

Rüyada köpeğe su verdiğini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına delalet eder.

Rüyada birinin verdiği suyu içmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada birinin su verdiğini görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çeşitli projeler ortaya koyacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments