Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercine su verdiğini görmek

Rüyada güvercine su verdiğini görmek

Rüyada güvercine su verdiğini görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine inanılır.

Rüyada güvercine su verdiğini gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Rüyada güvercine su verdiğini görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret eder.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada birine su verdiğini görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine tabir olunur.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek hayatın kolaylaşacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalettir.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su verdiğini görmek idealist kimse olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye su verdiğini görmek işlerini boşvereceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada birinin su verdiğini görmek asık yüzlerin güleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments