Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sana su verdiğini görmek

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine yorulur.

Rüyada birinin sana su verdiğini gördüyseniz:

  • Sözlerinizi alışılmadık bir yöntemle, farklı şekilde fiiliyata geçirebilirsiniz.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana anahtar verdiğini görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada birinin sana çikolata verdiğini görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada annenin sana para verdiğini görmek iş değişikliğine gidileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana elbise verdiğini görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hem çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana süt verdiğini görmek borçlarını ödemeyi başaracağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada birinin sana ceviz verdiğini görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sana kalem verdiğini görmek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments