Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe su verdiğini görmek

Rüyada köpeğe su verdiğini görmek

Rüyada köpeğe su verdiğini görmek işinin başına geçeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, yeni bir ev alınacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, başarıların çoğalacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğe su verdiğini gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Rüyada köpeğe su verdiğini görmek günden güne sorunlarının artacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin pati verdiğini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kediye su verdiğini görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin su verdiğini görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada birine su verdiğini görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güvercine su verdiğini görmek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yersiz yere suçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin verdiği suyu içmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, eve kapanacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments