Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askere su verdiğini görmek

Rüyada askere su verdiğini görmek

Rüyada askere su verdiğini görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, evlerin ayrılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada askere su verdiğini gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren ilginç fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya fırsat yakalamak için çalışmalısınız.

Rüyada askere su verdiğini görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere yemek verdiğini görmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, yol göstereceğine, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının su verdiğini görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin size su verdiğini görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğe su verdiğini görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments