Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin su verdiğini görmek

Rüyada birinin su verdiğini görmek

Rüyada birinin su verdiğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin su verdiğini gördüyseniz:

  • Sağlığınız, spor yaşamınız, diyetiniz, özel yaşamınız veya iş hayatınız hakkında size yol göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada birinin sana su verdiğini görmek yaşamının tadını çıkaracağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada hastaya su verdiğini görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askere su verdiğini görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin verdiği suyu içmek erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına işaret eder.

Rüyada birine su verdiğini görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada eşinin su verdiğini görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kediye su verdiğini görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının su verdiğini görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, makamının ve ününün artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments