Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birisine dokunmak

Rüyada ölmüş birisine dokunmak

Rüyada ölmüş birisine dokunmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, kötü haberler alacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birisine dokunmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz ya da fırsatları kaçırmanız size kalmış birşeydir.

Rüyada kurana dokunmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ata dokunmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanağına dokunmak çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine dokunmak çaresiz kalacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakana dokunmak hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine yorulur.

Rüyada bir kadına dokunmak iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, rahat yaşayacağına, onlarla gönül birliği edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar dokunmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, işlerin rayından çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments