Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe dokunmak

Rüyada ateşe dokunmak

Rüyada ateşe dokunmak sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, ömrünün de uzun olacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada ateşe dokunmak gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, mevcut işinizde bir değişiklik ya da işleri halletme biçiminizde yapacağınız değişiklikler stresinizi azaltabilir, yeni fırsatların yolunu açabilir ya da sizi özgürleştirebilir.

Rüyada ateşe dokunmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada kana dokunmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar dokunmak sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kabeye dokunmak sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kalbe dokunmak duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakala dokunmak yeni iş kollarına girileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, koltuğunun yükseleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments