Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli ceket giymek

Rüyada kirli ceket giymek

Rüyada kirli ceket giymek ekmek ve dünya malı alacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli ceket giymek gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıkları söz konusu olabilir.

Rüyada kirli ceket giymek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, zenginliğe kavuşacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine delalet eder.

Rüyada kirli ceket görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, iç sıkıntısına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada ceketin kirlendiğini görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, spora başlayacağına, işlerin günden güne açılacağına işaret eder.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, muradının gerçekleşeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz bir ceket giymek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada deri ceket giymek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak ceket giymek uğradığı zararların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments