Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri ceket giymek

Rüyada deri ceket giymek

Rüyada deri ceket giymek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada deri ceket giymek gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Rüyada yeni deri ceket giymek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, az çalışarak çok gezeceğine tabir olunur.

Rüyada deri ceket giymek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı deri ceket giymek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi deri ceket giymek yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket giymek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek daha fazla kazanç getireceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada deri ceket hediye almak yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket almak çok sevilen bir kişi olunacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments