Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşi toprakla söndürmek

Rüyada ateşi toprakla söndürmek

Rüyada ateşi toprakla söndürmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, aşının da çoğalacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine inanılır.

Rüyada ateşi toprakla söndürmek gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi veya kendi istediğiniz şekilde davranmanız nedeniyle eleştirilebilirsiniz.

Rüyada toprakla ateş söndürmek beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada ateşi toprakla söndürmek ortalığın güllük gülistanlık olacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş görüp söndürmek bazı ortaklıklar kuracağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Rüyada kor ateşi söndürmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada ateşi kumla söndürmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına inanılır.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada sobada ateş söndürmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işaret eder.

Rüyada elinde ateş söndürmek uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments