Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde ateş söndürmek

Rüyada evde ateş söndürmek

Rüyada evde ateş söndürmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, evliliğinde mutlu olacağına, lüks, konfor içinde olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde ateş söndürmek gördüyseniz:

  • İç sesiniz bazı konularda biraz yavaşlamanızın akıllı bir hareket olacağını söylüyorsa, dinlemenizde fayda var.

Rüyada evde ateş söndürmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Rüyada evde yanan ateşi söndürmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada ateşi söndürdüğünü görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına alamet eder.

Rüyada ocakta ateşi söndürmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada yanan ateşi söndürmeye çalışmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada yanan ateşi söndürmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, halsizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada hortumla ateş söndürmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret eder.

Rüyada ateşi kumla söndürmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments