Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiraz ve incir görmek

Rüyada kiraz ve incir görmek

Rüyada kiraz ve incir görmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, hasret gidereceğine, dertlerin biteceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kiraz ve incir gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Rüyada kiraz ve incir görmek modern insanlarla tanışılacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kiraz ikram etmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta kiraz yemek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kirazın içinde kurt görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çiçek açmış kiraz ağacı görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına işarettir.

Rüyada kocaman kiraz görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada vişne kiraz görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine işarettir.

Rüyada kiraz çalmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments