Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada frenk inciri görmek

Rüyada frenk inciri görmek

Rüyada frenk inciri görmek eğlenceli günler yaşayacağına, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, parasını dikkatli harcayacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada frenk inciri gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada frenk inciri görmek ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işarettir.

Rüyada frenk incir görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada frenk üzümü yemek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın freni tutmamak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, varlıklı kimse olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada freni tutmayan araba sürmek mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabada fren yapmak aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada frenk yemişi yemek adeta sinirden küplere bineceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada fren sesi duymak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments