Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daldan incir yemek

Rüyada daldan incir yemek

Rüyada daldan incir yemek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada daldan incir yemek gördüyseniz:

  • Şimdilik ortada gözle görülür, elle tutulur bir şey olmamasına rağmen sadece sizde ümit uyandıran, geleceğe güvenerek bakmanıza sebep olabilecek bazı gelişmeler olabilir.

Rüyada daldan incir yemek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, hem eğleneceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada daldan incir koparmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalda incir görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada daldan erik yemek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına işarettir.

Rüyada daldan kiraz yemek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Rüyada daldan erik koparıp yemek makam edineceğine, itibar kazanacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada daldan kayısı yemek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada dalda kiraz yemek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, hastalıkların sona ereceğine, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments