Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınını hasta görmek

Rüyada yakınını hasta görmek

Rüyada yakınını hasta görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, yepyeni biri haline geleceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına delalettir.

Rüyada yakınını hasta gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Rüyada hasta olan yakınını görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, aile hayatlarını bozulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş yakınını hasta görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yakınını hasta görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada bir yakınını hasta görmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakınınızı hasta görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada yakın akrabanın hasta olduğunu görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bi yakınını hasta görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakın birinin hastalandığını görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments