Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta kişiyi görmek

Rüyada hasta kişiyi görmek

Rüyada hasta kişiyi görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine tabir olunur.

Rüyada hasta kişiyi gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri öğrenmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hasta kişiyi iyileşmiş görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş kişiyi hasta olarak görmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi hasta görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, iç açıcı sözlere rivayet eder.

Rüyada ölmüş bir kişiyi hasta görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, eğlenceli şekilde yaşayacağına, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına işaret eder.

Rüyada hasta bir kişinin iyileştiğini görmek keyfe kavuşacağına, sorunların çözüleceğine, zorlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kişiyi hasta görmek çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, insanlardan takdir toplayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments