Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe su atmak

Rüyada ateşe su atmak

Rüyada ateşe su atmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sorunlarının yakında biteceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, dualarının gerçekleşeceğine, kalabalık günler geçirileceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşe su atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada ateşe su atmak yoğun stres altında kalacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan ateşe atmak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateşe atmak işsizlerin iş sahibi olacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine inanılır.

Rüyada kuranı kerimi ateşe atmak çok bereketli zamanlar geçireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada çocuğu ateşe atmak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada yılanı ateşe atmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kirli işlere bulaşacağına alamet eder.

Rüyada bebeği ateşe atmak tatil ya da dünya turuna çıkacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan ateşe odun atmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments