Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu ateşe atmak

Rüyada çocuğu ateşe atmak

Rüyada çocuğu ateşe atmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu ateşe atmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı, işinizi veya finansal başlıkları ilgilendiren konularda çok fazla şey yapabilecek konumdasınız.

Rüyada çocuğu ateşe atmak gülüp eğleneceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalet eder.

Rüyada kuranı ateşe atmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini ateşe atmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ateşe eşya atmak çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, karlı işler alacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçı ateşe atmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yardımın alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateş topu atmak kişinin şansının artacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeği ateşe atmak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, günü birlik tatillere çıkacağına, helal kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanı ateşe atmak en yukarılara çıkacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, geçmişin kötü izlerinin silineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments