Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği ateşe atmak

Rüyada bebeği ateşe atmak

Rüyada bebeği ateşe atmak zararını tamamen kapatacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği ateşe atmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Rüyada bebeği ateşe atmak bir sebeple çok zarar edeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına tabir olunur.

Rüyada kuranı ateşe atmak çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerin günden güne bozulacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ateşe eşya atmak haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ateş topu atmak ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada ateşte ekmek atmak ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada odunu ateşe atmak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine tabir olunur.

Rüyada saçı ateşe atmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşe odun atmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments