Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşe atmak

Rüyada ateşe atmak

Rüyada ateşe atmak her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yardım edeceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ateşe atmak gördüyseniz:

  • Yalnız kaldığınızda daha verimli çalıştığınızı fark edebilirsiniz.

Rüyada birini ateşe atmak kazancının azalmayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada elbise ateşe atmak hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına inanılır.

Rüyada ateşe eşya atmak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateşe bir şey atmak kendisini sorgulama gereği duyacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine delalet eder.

Rüyada ateşe odun atmak çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada saçı ateşe atmak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada odunu ateşe atmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu ateşe atmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments