Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı ateşe atmak

Rüyada yılanı ateşe atmak

Rüyada yılanı ateşe atmak işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı ateşe atmak gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Rüyada yılanı ateşe atmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına işarettir.

Rüyada yılan ateşe atmak aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada ateşe tuz atmak âlim kişiler arasına gireceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ayakkabıyı ateşe atmak aile hayatının sorunsuz olacağına, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada bebeği ateşe atmak hedeflerini tutturacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fareyi ateşe atmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına delalet eder.

Rüyada ateşe odun atmak ne yapacağına, maddi kayıpların olacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini ateşe atmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments