Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ateşe odun atmak

Rüyada yanan ateşe odun atmak

Rüyada yanan ateşe odun atmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına inanılır.

Rüyada yanan ateşe odun atmak gördüyseniz:

  • Biraz zaman tanımanız gerekebilir.

Rüyada yanan ateşe odun atmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına tabir olunur.

Rüyada yanan sobaya odun atmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalet eder.

Rüyada ateşe odun atmak kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine rivayet eder.

Rüyada odunu ateşe atmak hayatının kötüye doğru gideceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada sobada yanan odun görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, zenginlik içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan odun sobası görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada odunu yanarken görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan odunları söndürmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments