Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ateşe atmak

Rüyada yılan ateşe atmak

Rüyada yılan ateşe atmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan ateşe atmak gördüyseniz:

  • Bazı ziyaretler ya da ziyaretçiler planlarınızı uygulamanıza yardım edecek teklifler getirebilir.

Rüyada yılanı ateşe atmak şansının yaver gideceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada yılan ateşe atmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, mali krize gireceğine işarettir.

Rüyada saçı ateşe atmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateşe kağıt atmak uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada elbise ateşe atmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmeği ateşe atmak rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada ateşe bir şey atmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada fareyi ateşe atmak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments