Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir cumhurbaşkanı görmek

Rüyada ölmüş bir cumhurbaşkanı görmek

Rüyada ölmüş bir cumhurbaşkanı görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, geçiminin güçleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş bir cumhurbaşkanı gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Rüyada cumhurbaşkanı ve ailesini görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanına sarılmak çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, doğru bir karar verileceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada emekli cumhurbaşkanı görmek yaşam standartlarının da yükseleceğine, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada cumhurbaşkanı seçilmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada cumhurbaşkanıyla tokalaşmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanıyla görmek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cumhurbaşkanı karısı görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada cumhurbaşkanı eşi görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments