Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanına sarılmak

Rüyada cumhurbaşkanına sarılmak

Rüyada cumhurbaşkanına sarılmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, günlerini bunun için harcayacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanına sarılmak gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada cumhurbaşkanına sarılmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanın eşini görmek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanıyla sohbet etmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanı ve eşini görmek uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet eder.

Rüyada cumhurbaşkanını öpmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işaret eder.

Rüyada cumhurbaşkanıyla tokalaşmak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanı hanımını görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada iran cumhurbaşkanını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments