Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cumhurbaşkanıyla tokalaşmak

Rüyada cumhurbaşkanıyla tokalaşmak

Rüyada cumhurbaşkanıyla tokalaşmak güzel günlerin kapıda olacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, rızkın genişleyeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanıyla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Hakimiyeti elde tutmak için gizli bir bilginin ortaya çıkartılması gerekiyor.

Rüyada cumhurbaşkanıyla tokalaşmak iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada valiyle tokalaşmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada başbakanla konuşmak ve tokalaşmak aynı karşılığı alamayacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı biriyle tokalaşmak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, ayaklandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada camide tokalaşmak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, mal ve rızkın çoğalmasına alamet eder.

Rüyada ölen birisiyle tokalaşmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada maymunla tokalaşmak para sıkıntısından kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments