Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek

Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek

Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek işinde profesyonel kimse olacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş beyaz güvercin gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercin olmak değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz güvercin görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz güvercin görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada üç beyaz güvercin görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments