Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi beyaz güvercin görmek

Rüyada mavi beyaz güvercin görmek

Rüyada mavi beyaz güvercin görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, son model arabaya sahip olacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına inanılır.

Rüyada mavi beyaz güvercin gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Rüyada mavi beyaz güvercin görmek çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü güvercin görmek onlardan iyilik ve yardım göreceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli güvercin görmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine inanılır.

Rüyada mavi güvercin görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin uçtuğunu görmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, hayatın yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz çift güvercin görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments