Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, bir beladan kurtulacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını gördüyseniz:

  • Hakkında hiç bir düşünceniz olmayan, karşı cinsten birisi size fazla samimi yaklaşımlar gösterebilir.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine inanılır.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada siyah güvercin yakalamak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinler yakalamak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada renkli güvercin yakalamak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, işinin de hep yürüyeceğine delalettir.

Rüyada uçan güvercin yakalamak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments