Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz güvercin sürüsü gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki etkisiyle bazı şeyler elde edebilirsiniz.

Rüyada beyaz güvercin sürüsü görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde güvercin görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü güvercin görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine delalettir.

Rüyada güvercin sürüsü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine inanılır.

Rüyada sürü güvercin görmek makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulur.

Rüyada evde beyaz güvercin görmek gayrimenkul işine girileceğine, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada iki beyaz güvercin görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, sermayesinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments