Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercin yakalamak

Rüyada beyaz güvercin yakalamak

Rüyada beyaz güvercin yakalamak başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, hayırlı ve güzel olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Kendinize yatırım yapın.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak hoş olmayan sözler işiteceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinler yakalamak canının kıymetini bileceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah güvercin yakalamak yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, işi ile gündeme geleceğine inanılır.

Rüyada renkli güvercin yakalamak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına alamet eder.

Rüyada uçan güvercin yakalamak çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine delalet eder.

Rüyada güvercin yavrusu yakalamak aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine delalettir.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments