Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz güvercin olmak

Rüyada beyaz güvercin olmak

Rüyada beyaz güvercin olmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, büyük adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz güvercin olmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişikliklerin iş hayatınıza zarar vermesi konusunda hassas olmalısınız.

Rüyada ölmüş beyaz güvercin görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süt beyaz güvercin görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, çok sağlıklı olunacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ve beyaz güvercin görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, iyi haberler alınacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yavru güvercin görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, eve huzur dolacağına yorulur.

Rüyada kanadı kırık beyaz güvercin görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, önündeki engelleri aşamayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde beyaz güvercin görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Rüyada mavi beyaz güvercin görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir çift beyaz güvercin görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments