Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın mezarında ağlamak

Rüyada babanın mezarında ağlamak

Rüyada babanın mezarında ağlamak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Rüyada babanın mezarında ağlamak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının mezarında ağlamak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, iş hayatında rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada babamın mezarında ağlamak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mezarın üstünde ağlamak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına tabir olunur.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada mezarlık başında ağlamak dertlerin biteceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar başında ağladığını görmek dertlerine derman bulacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın başında ağlamak hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments