Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin mezarında ağlamak

Rüyada annenin mezarında ağlamak

Rüyada annenin mezarında ağlamak sorunların yakında son bulacağına, gönül kapılarını açacağına, çok iyi şeylere, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada annenin mezarında ağlamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı şimdilik gizli tutmanızda fayda var.

Rüyada annenin mezarında ağlamak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi mezarının başında ağlamak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine delalettir.

Rüyada mezarlık başında ağlamak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayallerin yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada mezar görüp ağlamak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda ağlamak ailesi ile mutlu olacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada birinin mezarında ağlamak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, rızkının bollaşacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mezarında ağlamak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine delalettir.

Rüyada mezarın üstünde ağlamak çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, elinin sıkışacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments